PVC Doeken

In ieder gewenst formaat

Lees meer

PVC Doeken

De verschillende soorten


PVC frontlit 500g

PVC doeken worden v aak gebruikt als spandoek om uw boodschap op een scherpe manier uit te dragen. Toepassing is eindeloos en de maat van het doek bepaald u zelf, Aermast levert ook de ophangsystemen. Pvc frontlit 500g doek is een sterk en lichtgewicht doek dat enkelzijdig bedrukt word met een opdruk naar keuze. Rondom word dit afgewerkt met ogen om de 50cm of voorzien van een tunnel.

PVC Mesh 300g

PVC Meshdoek word ook wel het gaatjes doek genoemd een winddoorlatend doek dat daardoor vaak word gebruikt als spandoek in een vrijstaand frame. Ook deze frames zijn door Aermast leverbaar. Mesh is een geperforeerde doeksoort, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Door de kleine perforaties zijn Mesh spandoeken enigszins winddoorlatend, Mesh spandoeken zijn lichtdoorlatend en kunnen full colour worden geprint. Standaard worden deze spandoeken voorzien van ringen om de 50cm, maar we kunnen ze natuurlijk ook naar uw keuze afwerken met tunnels of ringen op een andere afstand.

Grote doeken, eenvoudig op te hangen omdat mesh doeken lichter zijn dan reguliere frontlit doeken zijn ze een stuk makkelijker te hanteren en op te hangen op bijvoorbeeld evenementen.

Blockout (dubbelzijdig bedrukbaar) 650g

Blockout pvc doek is een zeer sterk doek dat door de zwarte tussenlaag geen enkel licht door laat en daardoor uitermate geschik is om aan twee kanten te bedruken. Het word vaak gebruikt voor banners die haaks op de muur gemonteerd worden zoals de Aerbanner of lantarenpaaluithouders van Aermast. Blockout pvc is voor zowel binnen als buiten zeer geschikt.

Download hier de brochure

Download

loader