Bevestiging

voor iedere toepassing

Lees meer

Bevestigingen

grond of aan de muur


Overschuifkoker

De verzinkte overschuifkoker wordt aanbevolen bij een permanente plaatsing van de vlaggenmast. Omdat de mast over de koker wordt geschoven blijft de werkelijke lengte van de mast tevens de lengte boven de grond.

Grondbuis

De standaard aluminium grondbuis is een ideale oplossing als u niet dagelijks vlagt. De grondbuis is een eenvoudige grondbevestiging. Bovendien steken er geen obstakels uit de grond als u de mast verwijdert. Houdt u er wel rekening mee dat de mast aan effectieve lengte verliest wanneer u hem in de grondbuis plaatst.

Kantelvoet

Bij langere vlaggenmasten (masten vanaf 7 m) en bij draaitopsystemen met vaste banieruithouder adviseert Aermast een kantelvoet. Zoals de naam al zegt kantelt de voet probleemloos uw vlaggenmast. De stalen kantelvoeten uit het programma grondbevestigingen zijn verzinkt en worden geleverd met drie haakankers. De kantelvoet is nastelbaar waardoor de vlaggenmast altijd loodrecht gesteld kan worden. Ook na een eventuele verzakking van het fundament kunt u de mast bijstellen.

Ronde voetplaat

Deze ronde voetplaat is leverbaar bij de mobiele telescoopmast en ideaal te gebruiken bij beurzen.
De ronde voetplaat is vervaardigd uit verzinkt staal en heeft een diameter van 40cm en weegt ongeveen 6kg.

Autostandaard

De autostandaard is leverbaar als grondbevestiging van de mobiele telescoop vlaggenmast en vervaardigd uit verzinkt staal. Deze oplossing is natuurlijk ideaal voor bevestiging onder het wiel van een auto.

Muursteun recht RVS

De muurconsoles zijn een geschikte oplossing voor parallelle montage van de mast aan de muur. Zowel de onder- als bovenbeugel zijn van RVS en zijn eventueel in gepoedercoate uitvoering leverbaar. De onderbeugel is voorzien van een RVS strip waar de mast op rust. Via een roestvaststalen klem wordt de mast eenvoudig vastgezet. Bij plaatsing moet de bovenbeugel op minimaal 1/6 deel van de totale mastlengte worden gemonteerd.

Muursteun schuin RVS of PVC

Naast het programma grondbevestigingen biedt Aermast ook oplossingen in de vorm van gevelbevestigingen. De gevelsteun is geschikt voor aluminium cilindrische Ø 60 mm vlaggenmasten met een maximale lengte van 3 meter. Deze steun is vervaardigd uit thermisch verzinkt staal. De verzinkte gevelsteun is leverbaar met en zonder poedercoating.

Meerdere uitvoeringen

Gevelsteun met een hoek van 25°, 45° (geschikt voor bevestiging aan een gevel) of met een hoek van 90° (kan op een dak geplaatst worden)

Montage

bij de Gevelsteunen en muurconsoles levert Aermast niet inclusief de benodigde bevestigingsmaterialen. Bij montage van gevelbevestigingen is het belangrijk dat deze vakkundig wordt uitgevoerd. Laat montage daarom uitvoeren door een erkend bedrijf.

Download hier de brochure

Download

loader