Verschillende
knoppen

Kies uw eigen kleur en vorm

Lees meer

KNOPPEN

Plat of peervorm


Platte kunststof knop

De Aermast vlaggenmast wordt standaard voorzien van een UV-bestendige platte kunststof knop. De knop heeft een diameter van 180 mm en wordt geleverd in de kleuren oranje en zwart.

Knop in huisstijlkleur

Zowel de platte als de peervormige kunststof knop kunnen ook in andere kleuren, bijvoorbeeld uw huisstijlkleur, worden uitgevoerd.

Peervormige kunststof knop

Gaat uw voorkeur uit naar een sierlijke oplossing dan adviseren wij de UV-bestendige peervormige knop. De knop heeft een standaard diameter van 145 mm en wordt geleverd in de kleuren oranje en zwart.

Peervormige knop uit plexiglas

Een andere sierlijke oplossing biedt de peervormige draaibare knop vervaardigd uit goud- of zilverkleurig plexiglas. De knop kan zowel gebruikt worden voor buitenwerkse- als voor binnenwerkse koordgeleiding. De bevestiging van de knop valt in de vlaggenmast. De knop heeft een standaard diameter van 135 mm. Deze knop is geschikt voor de polyester vlaggenmasten en de aluminium vlaggenmasten met een topdiameter van 60, 65, 70 en 76 mm.

Led-knop verlichting

Een uniek verlichtingssysteem inclusief schemerschakelaar voor uw vlaggenmast. Uw vlaggen en banieren altijd goed zichtbaar, zowel overdag als ‘s nachts. Deze knop werkt op zonne-energie, overdag laadt deze led-knop op zodat deze vanaf de duisternis tot vroeg in de ochtend zal schijnen. Een vlaggenmast met led-knop verlichting: duurzaam en altijd zichtbaar!

Los verkrijgbaar

Deze led-knop past op elke vlaggenmast en is dus los verkrijgbaar om op uw bestaande mast te zetten.

Knopbevestiging

Om beschadiging tijdens transport te voorkomen worden mast en knop apart verpakt. U kunt de knop eenvoudig zelf op de mast bevestigen. Aermast levert de knoppen inclusief een montage-instructie.

Download hier de brochure

Download

loader