Draaitop
systemen

Vast of hijsbaar

Lees meer

DRAAITOP SYSTEMEN

Vast of hijsbaar


Vaste banieruithouder

U bent niet afhankelijk van wind om uw logo en bedrijfsnaam goed zichtbaar te laten ‘wapperen‘. Het Aermast draaitopsysteem met vaste banieruithouder biedt dé oplossing op windstille dagen. Het systeem bestaat uit een draaitop, knop, banieruithouder, drie geleidingsringen en het contragewicht. Deze reclamedrager is daardoor ook uitermate geschikt voor gebruik op beurzen en in showrooms.

Onderhoudsvrije draaitop

Wanneer het waait dan draait de banier altijd met de wind mee dankzij de draaitop die boven in de mast is gemonteerd. De draaitop is vervaardigd een hoogwaardige kunststof. Hij is 100% onderhoudsvrij en bovendien goed gelagerd.

Hijsbare banieruithouder

Deze banieruithouder kenmerkt zich verder door haar bedieningsgemak. Bij het bevestigen of verwisselen van de banier hoeft u namelijk de mast niet te kantelen. De mast kan gewoon rechtop blijven staan. Een eenvoudige grondbevestiging zoals een grondbuis of een overschuifkoker volstaat dan ook. Een ideale oplossing voor intensieve vlaggers.

Goede binnenwerkse geleiding

Deze kogelgelagerde draaitop is vervaardigd uit een hoogwaardige kunststof. Kunststof ringen zorgen voor een goede geleiding langs de mast. In de draaitop is een gelagerde katrol gemonteerd. De katrol zorgt voor een goede binnenwerkse geleiding van de vlaggenlijn. Deze vlaggenlijn wordt voorzien van een wartel. Dit voorkomt dat de vlaggenlijn in de mast in de ‘war’ raakt. De vlaggenmast wordt geleverd inclusief een AD-systeem. Uw banier is hierdoor optimaal beveiligd tegen diefstal.

Technische gegevens

De gelagerde draaitop is onderhoudsvrij. De glasvezelversterkte kunststof banieruithouder heeft voor vlaggenmasten tot en met 7 meter een effectieve lengte van 120 cm. Een uithouder van 150 cm wordt toegepast op masten van 8 meter en langer. Het contragewicht bestaat in geval van een cilindrische aluminium vlaggenmast uit een verzonken staafgewicht voorzien van een geleidingsring. Bij conische masten heeft het contragewicht de vorm van een worst.

Download hier de brochure

Download

loader