Anti-diefstal
systemen

Geef een dief geen kans

Lees meer

Anti-diefstal systemen

Cilinderslot of lier


Cilinderslot

Aermast heeft een speciaal anti-diefstalsysteem (AD-systeem) ontwikkeld. Dankzij binnenwerks koordgeleiding is uw vlag beveiligd tegen diefstal. Aermast levert bij dit systeem standaard een contragewicht dat er tevens voor zorgt dat de vlag wordt strak gehouden. Dit contragewicht bestaat in geval van een cilindrische aluminium vlaggenmast uit een verzonken staafgewicht voorzien van een geleidingsring. Bij conische masten heeft het contragewicht de vorm van een worst.

Werking

Het bestaat uit een sierlijk ovaal bedieningsluikje in de mast. Een nylon touwklem houdt de vlaggenlijn strak. Het restant kunt u eenvoudig in de mast laten verdwijnen. Het luikje wordt met een afdekplaatje afgesloten. Dit plaatje heeft dezelfde kleur als de mast en is eenvoudig te monteren met het cilinderslot die we er bijleveren. Tenslotte is boven in de mast een gelagerde roestvaste katrol gemonteerd. De katrol zorgt voor een jarenlange goede geleiding van de vlaggenlijn.

Lier

Aermast heeft een anti diefstalsysteem (AD systeem) ontwikkeld. Dankzij binnenwerks koordgeleiding is uw vlag beveiligd tegen diefstal. Aermast levert bij dit systeem standaard een contragewicht dat er tevens voor zorgt dat de vlag wordt strak gehouden. Dit contragewicht bestaat in geval van een cilindrische aluminium vlaggenmast uit een verzonken staafgewicht voorzien van een geleidingsring. Bij conische masten heeft het contragewicht de vorm van een worst.

Werking

Binnen in de mast monteren wij een systeem dat het koord opwikkelt d.m.v. een slinger kan het koord op- of afgewikkeld worden. Het liersysteem houdt de vlaggenlijn strak. De opening in de mast kan met een slot worden afgesloten. Tenslotte is boven in de mast een gelagerde roestvaste katrol gemonteerd. De katrol zorgt voor een jarenlange goede geleiding van de vlaggenlijn.

Reken af met kletterend touw

Een kletterend vlaggenlijn tegen de mast. Dit tikkende geluid bij harde windt klinkt u waarschijnlijk wel bekend in de oren. Het door Aermast ontwikkelde anti-diefstal systeem rekent hier voorgoed mee af. Dankzij de binnenwerkse koordgeleiding zullen zowel de vlag als de mast voortaan alleen in positieve zin de aandacht trekken!

Download hier de brochure

Download

loader