Uithouder systemen

Afneembaar aan de muur

Lees meer

diversen

Uithouder systemen


Aerbanner Fix

De nieuwe afneembare muurhouder met slot. Zoals u ziet is de RVS aerbanner-fix een mooi ontwerp, met zijn strakke lijn is het een aanwinst in ons programma. Wij hebben gekozen voor een vaste doekmaat van 40x120cm, dubbelzijdig bedrukt. U monteert 2 rvs beugels aan de muur en schuift de Aerbanner-FIX eerst boven in de beugel en laat hem dan recht tegen de muur in de onderste beugel zakken. Door het bevestigen van het slot, kan de Aerbanner-FIX niet gestolen worden. Op aanvraag ook leverbaar in andere maten. Ook het doek kan aermast voor u verzorgen.

Voordeel

De Aerbanner-FIX is afneembaar. Uw klant kan na sluitingstijd de Aerbanner-FIX er uit halen en binnen neerleggen.

Aerbanner

Deze muurhouder is de RVS aerbanner. Wij hebben gekozen voor 2 doekmaten, 75 cm breed en 100 cm breed. Het doek is dubbelzijdig bedrukt. U monteert 2 rvs beugels aan de muur. Ook het doek kan aermast voor u verzorgen.

Voordeel

De Aerbanner is er in meerdere formaten.

Lantaarnpaal uithouder

Deze lantaarnpaal uithouder is de RVS aerbanner. Wij hebben gekozen voor 2 doekmaten, 75 cm breed en 100 cm breed. Het doek is dubbelzijdig bedrukt. U monteert 2 rvs beugels aan de muur. Ook het doek kan aermast voor u verzorgen.

Voordeel

De Aerbanner is er in meerdere formaten.

Download hier de brochure

Download

loader