Vlaggen
masten

Cilindrische en konische masten

Lees meer

VLAGGEN EN MASTEN

Onze verschillende soorten


Cilindrisch Aluminium

Een basis vlaggenmast vervaardigd uit aluminium. Zoals de naam al aangeeft kenmerkt dit type mast zich door de cilindrische vormgeving. Met zijn goede prijs/kwaliteit verhouding is deze mast uitermate geschikt voor particulier gebruik. Natuurlijk is hij ook goed toepasbaar als ‘uitdrager’ van uw bedrijfslogo.

Technische gegevens

De cilindrisch aluminium vlaggenmast is een geextrudeerd profiel vervaardigd uit aluminium met de legering AlMgSi 0,7 F27 volgens DIN norm 1748, EN AW-6060 T66 wit gepoedercoat RAL 9010 of blank geanodiseerd

Conisch Aluminium

Vlagt u vaker dan op nationale feest- en gedenkdagen dan is de conische aluminium vlaggenmast een goede keus. Een klassieke, stijlvolle mast met een slanke vormgeving. Dankzij een bewerkelijk productieproces is deze vlaggenmast van zeer hoge kwaliteit. Kortom, een mast die uitermate geschikt is voor intensief gebruik.

Technische gegevens

De legering van het aluminium is AIMgSi 0,5/F22. De wanddikte varieert tussen de 2,5 en 3 mm. Tijdens het bewerkingsproces wordt de aluminium buis vervormd tot een getrapte mast. De getrapte overgangen in de mast worden glad gewalst tot een conische mast en het oppervlak wordt geborsteld. Voor de afwerking heeft u de keus uit poedercoaten of anodiseren.

Conisch Polyester

Een mast vervaardigd uit een moderne materiaalsoort met een traditionele vorm. De eigenschappen van glasvezelversterkte polyester maken de mast met zijn geheel conisch verlopende vorm bestendig tegen elk weerstype. Een flexibel lichtgewicht en zeer sterk in zijn soort.

Technische gegevens

De polyester vlaggenmast wordt vervaardigd in een matrijs. Als eerste wordt in de matrijs de gelcoat aangebracht. De gelcoat (RAL 9010) vormt het uiteindelijke oppervlak van de mast. De eerste laag bestaat uit een glasmat die ervoor zorgt dat de daarna te leggen glasvezelbewapening niet in het oppervlak zichtbaar is. Dit komt tegen goede aan de uitstraling van de mast.

Tweedelig

De deelbare mast is geschikt voor permanente opstelling en intensief gebruik. Bij tijdelijke opstellingen heeft deze mast als voordeel dat hij weinig transport en opslagruimte in beslag neemt. De mast is leverbaar in lengte van 7 t/m 9 meter.

Technische gegevens

De tweedelige vlaggenmast is vervaardigd uit aluminium met de legering almgsi 0,7/f27 volgens din-norm 1748. De wanddikte is 3mm. De mast is een cilindrisch 2-delig profiel dat door middel van een koppelstuk met elkaar verboden is.

Mobiele Telescoop

Als lichtgewicht in zijn klasse is de telescopische aluminium vlaggenmast zeer geschikt voor tijdelijk gebruik. Voorzien van draaitopsysteem en auto-standaard of ronde voetplaat is uw logo dé aandachtstrekker op beurzen en in (auto)showrooms.
Standaard wordt deze mast geleverd met vaste knop, geleidingsringen en gewicht (200 grams).

Technische gegevens

De vlaggenmast is vervaardigd uit aluminium met de legering AlMgSi 0,5/F25 volgens DIN 1748. Wanddikte is 2 mm. De oppervlakte-behandeling is een witte poedercoating RAL 9010 of geanodiseerd. Door de kleine diameter is de mast minder geschikt voor permanente langdurige opstellingen buiten.

Standaard

Iedere vlaggenmast (m.u.v. de mobiele telescoop) wordt geleverd met oranje kunststof knop, zwarte nylon kikker en zwarte nylon koordgeleider. Alle onderdelen worden met niet-roestende bevestigingsmaterialen gemonteerd. De vlaggenlijn bestaat uit 5 mm koord met kern. De standaard kikkerhoogte is 150 cm boven vloeroppervlakte. Ook andere kikkerhoogtes behoren tot de mogelijkheden.

Download hier de brochure

Download

loader